Brinckers is het fietsmerk van Fietsenwinkel.nl. Voor service maken ze dan ook gebruik van het dealer-netwerk van Fietsenwinkel.nl. Brinckers scoort met name op het eigen platform ElectrischeFietsen.com hoge waarderingen. Brinckers claimt een garantie tot 7 jaar op het frame, op andere technisch gevoelige onderdelen 2 jaar.

Wij Nederlanders zijn een handig volkje. Ondanks ons kleine aantal ontdekten we al eeuwen geleden de halve wereld, waaronder Australië en Nieuw Zeeland en stichtten we New York. En terwijl het halve land onder de zeespiegel ligt, houden we het al eeuwen droog. Soms met een vinger in de dijk, dan weer met technische hoogstandjes als de Deltawerken.

Hollanders zijn vindingrijk, doelgericht en slimme koopmannen. Het is deze mentaliteit die 150 jaar na het verhaal over Hans Brinker en de dijk, leidde tot de geboorte van Brinckers: zeer krachtige en hoogwaardige e-bikes met alles erop en eraan, die door slim ontwerp en koopmanschap aantrekkelijk geprijsd zijn. Brinckers brengt alle ambachten waar Nederlanders sterk in zijn samen: design, techniek en koopmanschap.

Benieuwd naar de testresultaten van Brinckers fietsen?

  • E-bike test 2016
  • Nationale E-bike Test 2018
    (N.b. ElektrisceFietsen.com is net als Brinckers eigendom van IBG, de holding boven Fietsenwinkel.nl.
    De testresultaten uit de Nationale E-bike Test 2018 zijn hierdoor niet onafhankelijk.)

www.brinckers.nl