Stella is Nederlands grootste e-bike specialist. In 2010 begon Stella in het klassieke schuurtje achter het ouderlijk huis.  Tegenwoordig werken er meer dan tweehonderd man en heeft Stella bijna veertig E-bike Testecnters verspreid door heel Nederland. Stella onderscheidt zich door haar e-bikes rechtstreeks aan de consument te leveren. Door dit unieke concept blijft er geen geld bij dure tussenschakels als een dealernetwerk liggen. Dit zorgt ervoor dat Stella de beste elektrische fietsen, voor een wel heel eerlijke prijs kan leveren. De proefrit aan huis, de persoonlijke levering of service aan huis.

Nederlands kwaliteitsproduct

Alle elektrische fietsen worden door Stella zelf ontwikkeld en in de fabriek in Nunspeet geassembleerd. Hierbij worden alleen de allerbeste onderdelen van A-merken gebruikt. Op deze manier wordt de kwaliteit van Stella e-bikes gewaarborgd. Niet voor niets worden Stella e-bikes met grote regelmaat als beste getest!

Proefrit en service aan huis

Stella is bekend geworden door haar gratis proefritten en service aan huis. Het assortiment e-bikes is bij consumenten thuis vrijblijvend uit te proberen, gewoon in hun eigen straat. Het Stella Serviceteam rijdt dagelijks door heel Nederland voor service aan huis of op het werk.

Bedrijfsvideo Stella Fietsen

www.stella.nl