RODEN – Al langere tijd is Forza Fietsen actief in het noorden van Nederland. De vraag naar elektrische fietsen is zelfs zodanig gegroeid dat Forza heeft besloten een nieuwe vestiging te openen in Roden.

De broers -eigenaar van het gerenommeerde fietsenmerk- Klaasjan, Hans en Peter de Kievid zijn enthousiast over deze mooie stap: “We zijn al geruime tijd actief in het noorden van Nederland, we komen bij mensen aan huis met onze collectie elektrische fietsen, waarbij het mogelijk is om in de eigen straat een proefrit te maken.”

De broers hebben een eigen fietsmerk ontwikkeld, genaamd Forza. Op deze manier kan de hoge kwaliteit van het product, vergelijkbaar met de gerenommeerde fietsmerken, bewaakt worden. De tweewielers gaan vanuit de fabriek rechtstreeks naar de showrooms, waaronder nu dus Roden. Er zijn geen tussenhandelaren bij betrokken, wat de prijs drukt. Doordat er een ruime voorraad fietsen is, zit er vrijwel geen levertijd op.

De groei van de klantenkring en de vraag naar de elektrische fietsen van Forza is zelfs zodanig gegroeid dat Forza heeft besloten om een vestiging te openen in Roden. Kijk voor meer informatie, de openingstijden en voor feestelijke openingsaanbiedingen op www.forzafietsen.nl.