Nunspeet, 22 februari 2018 – De Nederlandse fabrikant van elektrische fietsen Stella opent a.s. donderdag (22 februari 2018) 14 nieuwe ‘E-bike Testcenters’. Het snelgroeiende merk speelt hiermee in op de sterk toegenomen vraag naar elektrische fietsen in ons land en wil het aantal testcentra in een jaar tijd meer dan verdubbelen naar 40 winkels.

Groei aantal testcenters

In totaal heeft Stella vanaf donderdag 31 E-bike Testcenters in Nederland. Hiermee heeft het fietsenmerk een landelijke dekking. ‘Wij zien dat onze klanten het erg prettig vinden om zelf een e-bike te testen, voordat zij er eentje aanschaffen. Omdat wij de vraag naar e-bikes door het hele land zien groeien openen wij deze week 14 nieuwe E-bike Testcenters. Daarmee zitten wij steeds dichter in de buurt van onze klant, ook voor e-bike service’, vertelt Stella-woordvoerder Johan Makaske.

Offline en online-integratie

Naast de fysieke testcenters ziet het bedrijf ook een groei in het integreren van online en offline. ‘Omdat het voor de consument lastig kan zijn om online de juiste elektrische fiets te kiezen, openen wij nieuwe testcenters en komen wij graag bij de klant aan huis voor een proefrit of voor service. Zo kan je de e-bike ook in je eigen omgeving testen voordat je hem daadwerkelijk aanschaft’, legt Makaske uit. Stella voorspelt dat de combinatie van het online oriënteren op een e-bike en het vervolgens offline testen en aanschaffen van een e-bike in een testcenter de komende jaren sterk zal toenemen.

Een gratis e-bike in elke fietsenwinkel

Om de opening van de 14 nieuwe E-bike Testcenters op 22 februari feestelijk te vieren, verloten alle testcenters van Stella a.s. zaterdag een gratis e-bike onder bezoekers. Dit gaat ook gebeuren in de winkels die later dit jaar worden geopend. In totaal geeft het bedrijf daarmee 40 e-bikes weg. Iedereen die vóór zaterdag 24 februari 14:00 uur een coupon inlevert bij een Stella E-bike Testcenter in de buurt én zaterdagmiddag aanwezig is bij de loting, maakt kans. De coupons zijn te downloaden op de website van Stella.

Over Stella

Stella Fietsen is de grootste e-bike specialist van Nederland. Het merk onderscheidt zich door directe fabriekslevering aan de consument. Hierdoor biedt Stella een Nederlands kwaliteitsproduct met service aan huis tegen concurrerende prijzen. Stella is verkozen tot ‘’Beste Koop’’ door de Consumentenbond en komt als beste uit de e-bike testen van Extra Energy, Plus Magazine en ANWB Kampioen.

Bron: Persbericht Stella Fietsen